Segons Ebersold & Meijer (2016) i la Comissió Europea (2018), les següents dimensions de governança es consideren particularment importants per als processos de direcció de l’educació inclusiva.
A partir d’una idea de Katja Beck (2023) i implementada digitalment per Daniel Autenrieth (2024), es va desenvolupar una activitat de feedback en temps real.
Si us plau, avalueu el desenvolupament d’aquestes dimensions des de la vostra perspectiva personal pel que fa a la gestió de l’educació inclusiva a la vostra regió, GRÀCIES!
Es convida als participants a reflexionar sobre les dimensions de governança segons Ebersold & Meijer (2016) i la Comissió Europea (2018). A continuació, se’ls convida a dur a terme el primer exercici d’activació del currículum. Això us permet autoreflexionar i interpretar la vostra avaluació en comparació amb totes les persones de la vostra pròpia regió educativa i totes les altres regions educatives del projecte.
Després de l’activitat, els participants coneixen les dimensions dels processos de governança (Ebersold & Meijer, 2016; Comissió Europea, 2018) i han reflexionat sobre elles des d’una perspectiva personal.
Bibliografia
Ebersold, S. & Meijer, C. (2016). Implementing Inclusive Education: Issues in Bridging the Policy-Practice Gap International Perspectives on Inclusive Education, Volume 8, 3762.
European Commission (2018). European ideas for better learning: The governance of school education systems. Produced by the ET 2020 Working Group Schools. https://learningportal.iiep.unesco.org/es/biblioteca/european-ideas-for-better-learning-the-governance-of-school-education-systems-the-final